2018 Program

This event brings together Bendigo’s leading Not-For-Profit organisations and showcasing the impact and outcomes we have in the Loddon Campaspe region.

The event will showcase how local community sector organisations, government departments and policymakers are working across local, regional, state and national levels to mitigate disadvantage in our community.

This year, this event has been extended to a two-day program held at the Bendigo TAFE Health and Community Centre for Excellence.

Time Activity Area
2.00pm Amicus Annual General Meeting LEVEL 2 lecture theatre.
3.00pm Showcase of community sector exhibitors, includes free coffee and BBQ for all attendees LEVEL 1

(Ground floor).

3.30pm – 4.30pm Pop up interviews across afternoon LEVEL 1

(Ground floor).

5.00pm Drawing of student winner from passport competition LEVEL 1

(Ground floor).

6.00pm Formal thank you and farewell LEVEL 1

(Ground floor).

 

The State of The Sector Partner Presentations are and excellent opportunity to hear from the partnership group, the impact, challenges and outcomes within the Bendigo community.

Partner Presentations* 

*please note some timing may alter slightly

Time Activity Area
8.00am Coffee and breakfast snacks available LEVEL 2 lecture theatre
8.15am Welcome to Country LEVEL 2 lecture theatre
8.25am Session welcome LEVEL 2 lecture theatre
8.30am Bendigo Community Health (15 mins) LEVEL 2 lecture theatre
8.45am Amicus (15 mins) LEVEL 2 lecture theatre
9.00am Short break LEVEL 2 lecture theatre
9.10am Anglicare (10 minutes) LEVEL 2 lecture theatre
9.20am Catholic Care Sandhurst (20 minutes) LEVEL 2 lecture theatre
9.40am Golden City Support Services (15 mins) LEVEL 2 lecture theatre
9.55am Short break LEVEL 2 lecture theatre
10.05am Panel discussion: Arc Justice, Centre For Non-Violence and LCCASA LEVEL 2 lecture theatre
10.35am Annie North (15 mins) LEVEL 2 lecture theatre
10.50am Haven; Home, Safe (15 mins) LEVEL 2 lecture theatre
11.05am Short break LEVEL 2 lecture theatre
11.15am Be.Bendigo (10 mins) LEVEL 2 lecture theatre
11.25am – 11.30am Final summary and close of event LEVEL 2 lecture theatre


Community Sector Showcase Key Partners